TOTAAL € 0,00

Aan De Snel

Tegenover het boerenbedrijf van de gebroeders Uijttewaal ligt de woning "Aan De Snel". Deze woning is -na een grondige verbouwing- vanaf het voorjaar van 2017 beschikbaar als vakantiewoning. 

De woning ligt in het voormalig schootsveld van Lunet aan de Snel (onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie). Het waterloopje "De Snel" kronkelt om het huis heen. 

"Aan De Snel" bevindt zich een kilometer of 3 buiten het Utrechtse dorp Schalkwijk in de gemeente Houten. Het dorp heeft een Spar supermarkt en voor een hapje en een drankje buiten de deur kun je prima terecht bij de plaatselijke horeca. NS-station Houten Castellum ligt op 20 minuten fietsen. Je bereikt de woning via de Achterdijk, een smal boerenweggetje tussen de weilanden door.

Rondom het huis ligt een prachtige tuin met een knus tuinhuisje. Deze tuin grenst aan de achterzijde aan een weiland waar regelmatig schapen of kalfjes lopen. Aan de voorzijde ligt een sloot met daarin een waterval en een vistrap ter hoogte van de toegangsbrug. Bij de huur van het huis is een kano inbegrepen. Extra kano's zijn te huur op de boerderij.