TOTAAL € 0,00

GEBR. UIJTTEWAAL

Het bedrijf van de gebroeders Uijttewaal is een echt familiebedrijf. Begin jaren '20 werd het land van opa Uijttewaal in tweeën gesplitst. Aan de Achterdijk bouwde hij een nieuwe, houten boerderij. In de jaren '50 namen zijn zoons Wim en Toon de boerderij over. En sinds de jaren '80 is de derde generatie gebroeders Uijttewaal eigenaar en actief op en rond het erf.

Adrie Uijttewaal is de oudste van de drie gebroeders. Hij houdt zich met name bezig met het mechanisatiebedrijf wat onderdeel uitmaakt van het familiebedijf. Naast het onderhouden en repareren van het eigen materieel wordt er veel werk voor derden verricht. Adrie is telefonisch bereikbaar via (06) 23 84 10 85.

Steef Uijttewaal is degene die aan de basis staat van het Blokhovens Linie®varken. Met zijn jarenlange ervaring als varkensfokker is hij in 2011 gestart met het opfokken en afmesten van zijn eigen varkenslijn die hij zelf verkoopt aan slagers. Steef is telefonisch bereikbaar via (06) 10 63 17 23.

Ton Uijttewaal is de man van de koeien en het beheer van de landerijen. Met de aankoop van een koppel jongvee van het zogenaamde MRIJ-ras zal in de loop van dit jaar ook het dagelijks melken van de koeien weer onderdeel uitmaken van zijn werkzaamheden. Ton is telefonisch bereikbaar via (06) 48 24 33 66.