TOTAAL € 0,00

LINIESLAGERS

Het Blokhovens Linie®varken wordt wekelijks geslacht in een kleinschalige slachterij. De boer brengt ze er zelf naar toe. Het verse vlees van het Blokhovens Linie®varken is verkrijgbaar via een aantal geselecteerde vakslagers met ieder zo zijn eigen specialiteit:

Slagerij Marcel Stokman - Houten

Slagerij Ferry Lempers - Linschoten

Firma Bijten - Fenix Food Factory 

en on-line (af en toe) via www.koopeenvarken.nl 

 "Vlees of varken?"
Varkens in Nederland moeten anders. Dat vindt Nederland. FOODLOG produceerde een serie korte film hoe Nederlanders daarover denken. Ze vroegen het boeren die het anders willen, slagers en slachters. Waarom gaan consumenten naar de betere slager? In deze aflevering van de serie 'Vlees of varken' van LesLokaal gaat Linda -RamBam- Hakeboom naar de slachter en de slager. Weten de klanten van Ferry Lempers hoe zorgvuldig en bijzonder het varkensvlees dat zij daar kopen is geslacht? Linda vraagt het hen.   

Benieuwd naar de andere afleveringen in deze serie? Kijk dan op LesLokaal